GreatGenius

GreatGenius

Min blogg

Välkommen hit och läs gärna mina funderingar, upplevelser bla, bla, bla. Gör vad ni vill :-)

Vad är värst?!

AllmäntPosted by GreatGenius Fri, February 20, 2009 20:34:46

Nu är jag inne på 7:e veckan utan ciggaretter men förra veckan började det kännas. Jag har börjat få kusliga och ibland konstiga mardrömmar som har lett till att jag har vaknat mitt inatten och gråtit. Även om allt är den dröm så kan jag inte somna om igen. Detta är jobbigt eftersom nu är veckan då jag jobbar som mest och jag vill väldigt gärna vara i toppform och ge mitt bästa.
Men samtidigt är jag också förkyld och den här kombinationen är inte alls bra och jag vet inte vad som är värst just nu.

Nåväl, jag ska fortsätta kämpa. Jag har blivit starkare av detta och det vore synd att sabba allt efter 7 veckor. I torsdags hade jag en sådan dröm och blev vaken från kl 3:30 och när jag ändå var vaken så tidigt kunde jag fixa mig en riktigt god frukost. Så här blev den:

Blåbärsgröt.
1 kokt ägg.
2 hårdmackor m ost och leverpastej.

Gröten är jag väldigt stolt över att jag gjorde för den har jag inte gjort på evigheter och den är så himmelsk god. Den gjorde mormor ofta när jag var liten och jag älskar den fortfarande. Vilken tur att jag inte hade glömt bort blåbärssylten som jag fick av mormor i somras. :-)