GreatGenius

GreatGenius

Min blogg

Välkommen hit och läs gärna mina funderingar, upplevelser bla, bla, bla. Gör vad ni vill :-)

Mycket att tänka på.

AllmäntPosted by GreatGenius Fri, April 17, 2009 21:02:37

Ja, jag vet att det var längesen jag bloggade men det är bara för att nuförtiden är jag så jävla trött efter jobbet så jag har ingen lust att varken prata eller chatta med någon. Det blir typ komma hem, göra iordning te och titta lite på tv. Thats it!

Anledning? Jag satsar stort på träningen inför Stockholm Marathon ( 30 maj kl 14:00 ). Jag kör nu 3 ggr i veckan med mestadels löpning och lite styrketräning. Man blir även så illa tvungen att sova mer om man är aktiv på dagen och just därför är jag inte så pratsam på kvällarna.

Om ni undrar hur det går med rökningen kan jag säga att det går alldelse utmärkt. Har varit rökfri i över 3 månader och känner mig starkare än någonsin. Detta har inspirerat mig till att vilja prova vara utan kaffe ett tag och se hur man mår då. Kände en skillnad redan efter första dagen. Jag blev segare och tröttare men då fick man hitta andra vägar till att bli pigg igen och tack vare min nya mixerstav som jag fick i födelsedagspresent har jag provat och göra många roliga fruktdrinkar som peppar upp mig på morgonen. Min favorit blev genast kiwi och honungsmelon.

Okej, helt utan kaffe vill jag inte vara så det blir väl en kopp kanske nån dag i veckan. Eller så dricker jag te. Svart te på morgonen. Grönt te efter lunch och rött te till kvällen. Dessa sorter provar jag nu.

Svart te: Lapacho te
Grönt te: Förkylingste
Rött te: Heta stunder

Och så en sista sak: Jag har fått en liten vän hemma hos mig igen.

Detta är Herman och är jättesöt. Han håller mig sällskap nu hemma. Visserligen är han livlig på natten men det skapar också en viss trygghet det också.

Nåväl, detta får bli allt från mig. Nu vet ni att jag inte har glömt bort min blogg men hur ofta jag uppdaterar här det får vi se. Ha det bra på er!.

/ Martin