GreatGenius

GreatGenius

Min blogg

Välkommen hit och läs gärna mina funderingar, upplevelser bla, bla, bla. Gör vad ni vill :-)

Andra tankar än blogg...

AllmäntPosted by GreatGenius Sun, June 21, 2009 09:41:45
Tjenixen!
Tja, det var ett tag sen jag bloggade här och jag ska säga varför. Först var det koncentrationen för Stockholm Marathon som gällde hela våren och sen när det var över då ville man inte göra något annat än att vara för sig själv och vila.
Jag kan samtidigt berätta att det gick bra den dagen bortsett från att det var varmt den dagen. Min tid blev 5:14 ungefär och det var inte riktigt det jag hade väntat mig men jag är stolt i alla fall. Jag ska göra ett nytt försök nästa år.
Ett stort tack till alla som stöttade mig och tittade på den dagen.

Nu är sommaren här och några har börjat sin semester redan nu men jag tycker att sommaren har börjat dåligt när det gäller vädret. Flera dagar har det varit mulet och grått och när solen äntligen kommit fram; då var det kallt :-(. Jag kan inte fatta att just på midsommaren kom den allra värsta regnskuren jag har varit med om. Det haglade till och med! Just den dagen!!
Sol och värme vill vi alla ha och vi vill ha den NU!.

Sen vill jag bara säga till er som känner mig väl att jag är en person som inte alltid vill prata eller umgås med kompisar hela tiden på min fritid. Det är ofta jag vill vara för mig själv på min fritid och kvällarna efter jobbet är jag ingen rolig människa att prata med bara för att jag är trött. Tråkigt men så är det just nu och det är ingen idé och tjata på mig. Jag vill bättra på mig på den biten själv i lugn och ro.
Jag hoppas att allt går till det normala när jag väl har kommit igång med träningen igen och börja äta regelbundet igen.

Nåväl, det var allt för idag.
Mors!