GreatGenius

GreatGenius

Min blogg

Välkommen hit och läs gärna mina funderingar, upplevelser bla, bla, bla. Gör vad ni vill :-)

Mår bättre nu

AllmäntPosted by GreatGenius Mon, June 22, 2009 21:05:21
Äntligen efter nästan 4 veckors uppehåll lyckades jag ta mig till gymmet i morse. Det blev visserligen bara 30 min lugn löpning och lite övningar med pilates boll men det räckte för att jag skulle få glädjen tillbaka igen. Nu känns det som om det inte kommer bli några problem att få tillbaka glädjen igen efter detta. Löpträningen är en del av mig för att när jag väl springer så kan jag på ett sätt känna lite frihet och bara springa bort alla bekymmer för en stund och sen komma tillbaka till verkligheten trött och utmattad. Det är då jag sover som bäst.

Och så vill jag bara be om ursäkt om det blev vissa missförstånd bland en av mina vänner på grund av mitt tidigare inlägg. Allt jag ville ha var lite mer tid för mig själv och fundera på vad det jag egentligen ska hålla på med bland 100 andra saker jag vill göra nu på en gång. Det är bara att inse att jag är ingen supermänniska som kan göra allt på en gång utan jag får helt enkelt avlasta mig lite från dom grejer jag inte behöver göra nu. Jag lovar här och nu att bara göra en sak i taget och inte 10.

Och innan jag avslutar detta tillägg; snart är det premiär för "Transformers: Revenge of the fallen" och jag längtar jättemycket efter att få se den. Dels för att jag gillar Transformers och för att Megan Fox är så otroligt snygg!!

Ha det gott.