GreatGenius

GreatGenius

Min blogg

Välkommen hit och läs gärna mina funderingar, upplevelser bla, bla, bla. Gör vad ni vill :-)

Häftigt film men...

AllmäntPosted by GreatGenius Mon, June 29, 2009 20:47:56
Wow! Vilken film!
Jag och en kompis var och såg på "Transformers: Revenge of the fallen" idag på denna heta dag. Helt underbar och actionfylld till 100 % tycker jag. Det blev fler strider i denna film än i första men samtidigt en del humor också. Men det verkade som om handligen i filmen var svagare än i första men det spelar ingen roll, den var kanon. Bumblebee är som vanligt den sötaste och coolaste roboten bland autobots och Megan Fox; åh, jag älskar henne verkligen. Hon är såå snygg!

Nåväl, filmen var kanon men dagen slutade verkligen med en besvikelse när jag senare köpte spelet av samma titel. Jag hade inga problem att installera det och jag kunde köra igång det men fan vad grått och mörkt det var när man kom till spelmenyn. Det går visserligen att spela det men man blir jävla irriterad av den felaktiga ljusinställningen som är i spelet. Svart färg är ljustgrått och annan färg är mörkare än vanligt. Jag försökte flera gånger att justera detta själv på min skärm utan att lyckas. Tydligen missade Activision detta när dom konverterade spelet från XBOX eller PS3 till PC Games for Vista.
Och jag är inte ensam om detta problem. På deras forum har dom attackerats av irriterade inlägg om samma problem och dom är många. Jag hoppas att dom släpper ut en patch för att fixa detta rätt så snart. För övrigt verkar spelet häftigt och roligt. Och inte blir saken bättre när man får reda på att man måste hålla in en knapp för att stanna i fordonsläge. Detta bör dom också se över. Det måste dom för jag vill så gärna spela detta utan dessa problem :-(. Har man lagt ut 300 spänn för detta vill man ha något som fungerar. Fan vilken miss av dom!

Det var allt från mig.