GreatGenius

GreatGenius

Min blogg

Välkommen hit och läs gärna mina funderingar, upplevelser bla, bla, bla. Gör vad ni vill :-)

Slut på semestern

AllmäntPosted by GreatGenius Mon, August 03, 2009 19:38:16
Vissa tycker det är jättejobbigt att gå tillbaka till jobbet efter en skön härlig semester men inte jag. Efter 3 härliga veckors semester ser jag framemot att få jobba igen. Låter dumt men inte alls.
Första veckan var toppen för då var jag uppe hos min mormor i Norrland. Det som är det tragiska är att mormor kommer inte bo kvar i det fina huset utan kommer flytta till en annan bostad. Den fina utsikten över sjön, skogen intill och det absoluta tystnaden; det är något jag kommer att sakna mycket :-(. Men samtidigt slipper mormor göra en massa saker med huset som hon inte orkar längre och det känns skönt. Det är tråkigt men samtidigt är jag glad för mormors skull. Blir lite annorlunda nästa gång jag besöker henne men det kommer man att vänja sig med till slut.
Andra veckan var jag bara hemma och tog det lugnt. Träffade en och annan kompis, gick på Gröna lund och hann med bio 2 ggr. Mycket nöje utan stress.
Det är på den tredje veckan man börjar känna lite sug efter jobb men den tanken ersattes istället med 4 härliga dagar på Gotland. Visserligen hade jag roligt men 4 dagar är på tok för lite så nästa gång blir det minst en vecka om jag vill åka dit igen.
Som sagt, toppen veckor! Så nu ska det bli skönt att få jobba igen. Ser framemot det.